Näytökset

Perjantai / Friday 13.3. 17:00 Dubrovnik


Sunnuntai / Sunday 15.3. 15:15 Dubrovnik


Antonym 4928 × 3264

Antonym

螺旋銀河

Natsuka Kusano, Japani, 2014, 73 min

Aya on trendikäs ja menevä nuori nainen. Hän tekee toimistotöitä päivät ja opiskelee illat käsikirjoittamista. Ayan kurssityö valitaan tehtäväksi radionäytelmäksi sillä ehdolla, että hän pestaa toisen käsikirjoittajan mukaan työstämään sitä. Ayalla ei ole ystäviä, joten hän houkuttelee mukaan harmittoman nössökollegan Sachikon päivätyöstään. Tämä kuitenkin osoittautuu pätevämmäksi mitä päältä näyttää. Mukaan kiemuroihin takertuu Ayan poikaystävä.

Nuorten japanilaisten naisohjaajien polvea edustava Kusano tuotti elokuvansa osakalaisen nuoria elokuvantekijöitä luotsaavan CO2-festivaalin tuella. Varmalla tavalla ohjattu kahden naisen suhteen kuvaus on uuden ohjaajalahjakkuuden lanseeraus.

Eija Niskanen

Ohjaus: Natsuka Kusano. Käsikirjoitus: Natsuka Kusano, Tomoyuki Takahashi. Tuotanto: Masayoshi Jonai/CO2. Kuvaus: Yoshihiro Okayama. Leikkaus: Natsuka Kusano. Musiikki: Hiroshi Ueno. Pääosissa: Yuri Ishizaka, Asami Shibuya, Kumiaki Nakamura, Tetsu Onji, Seitaro Ishibashi. Kieli: Japani. HDCAM. Levitys: SKIP City International D-Cinema Festival.

Huom! Trailerissa ei tekstitystä.


Huomaathan, että ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin tämän sivun Info-valikon alta.