Näytökset

Lauantai / Saturday 14.3. 18:30 Bio Rex


Coming Home 1421 × 900

Coming Home

归来

Zhang Yimou, Kiina, 2014, 108 min

Mestariohjaaja Zhang Yimou on tunnettu voimakkaista elokuvista, jotka kuvaavat yksittäisiä ihmiskohtaloita historian puristuksessa. Aiheenaan Kulttuurivallankumouksen trauma ja tähtenään vuosien tauon jälkeen luottonäyttelijätär Gong Li, Zhang luo jälleen vaikuttavan eeppisen draaman, joka on samalla kertaa pakahduttavan surullinen ja äärimmäisen koskettava.

Oikeistolaiseksi leimatun Lu Yanshin (Chen Daoming) uskalias pakomatka perheensä luo aiheuttaa hankaluuksia heille kaikille, ja nuoren tyttären tilanteessa tekemällään valinnalla on kauaskantoisia ja dramaattisiakin seurauksia. Kulttuurivallankumouksen loppuessa toisiaan syvästi rakastavien vanhempien unelmalle yhteisestä elämästä ei pitäisi olla enää esteitä, mutta ovatko erillään kärsityt vuodet tehneet heille mahdottomaksi löytää enää toisiaan?

Jenni Peisa

Ohjaus: Zhang Yimou. Käsikirjoitus: Zou Jingzhi. Tuotanto: Zhang Zhao. Kuvaus: Zhao Xiaoding. Pääosissa: Gong Li, Chen Daoming, Zhang Huiwen. Kieli: Mandariini. DCP. Levitys: Wild Bunch.


Huomaathan, että ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin tämän sivun Info-valikon alta.