Näytökset

Lauantai / Saturday 14.3. 16:30 Andorra


Flapping in the Middle of Nowhere 1272 × 778

Flapping in the Middle of Nowhere

Đập cánh giữa không trung

Nguyễn Hoàng Điệp, Vietnam/Ranska/Saksa/Norja, 2014, 103 min

Hanoin laitakaupungissa asuva nuori opiskelija Huyen huomaa kuumuuden keskellä olevansa raskaana. Seksinnälkäisestä hulttio-poikakaverista ei ole luotettavaksi avuksi, ja koko tilanne ja muutokset omassa kehossa herättävät hämmentäviä ajatuksia. Seuralaisena itsensä elättävältä ladyboy-kämppikseltä löytyy apua kaivattaessa erikoinen ratkaisuehdotus.

Eri vaihtoehtoja puntaroidessaan Huyen ajautuu henkilökohtaisella matkallaan ajoittain yhä kauemmas toisenlaiseen maailmaan ja eteerisiin unenomaisiin maisemiin. Naisohjaajan mukaan Vietnamissa vastuu asioiden hoitamisesta jää aina naisille, minkä päähenkilökin näyttää huomanneen. Elokuvan sävyrikkaassa ja yksityiskohtia upeasti huomioivassa maailmassa voi halutessaan nähdä sukulaisuutta myös Tran Anh Hungin varhaisiin elokuviin.

Jenni Peisa

Ohjaus, käsikirjoitus ja tuotanto: Nguyễn Hoàng Điệp. Kuvaus: Phạm Quang Minh. Pääosissa: Nguyễn Thuyỳ Anh, Hoàng Hà, Trần Bảo Sơn, Thanh Duy. Kieli: Vietnam. DCP. Levitys: Premium Films.


Huomaathan, että ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin tämän sivun Info-valikon alta.