Näytökset

Lauantai / Saturday 14.3. 16:15 Dubrovnik


Sunnuntai / Sunday 15.3. 13:00 Dubrovnik


Fuku-chan of FukuFuku Flats 5184 × 3456

Fuku-chan of FukuFuku Flats

福福荘の福ちゃん

Yosuke Fujita, Japani, 2014, 110 min

Kolmikymppinen talomaalari Fukuda, kutsumanimeltä Fuku-chan, asustelee räjähtäneessä asuntolassa nimeltä FukuFuku -talo. Fuku-chan on asunut talossa pisimpään ja joutuu setvimään muiden asukkaiden ongelmia ja riitoja. Se hoituu Fuku-chanilta hyvin, onhan hän hyväluonteinen ja sovitteleva. Romanssipuoli sen sijaan ei häneltä suju aivan yhtä hyvin. Eräänä päivänä FukuFuku-taloon rantautuu Chiho, nainen Fuku-chanin menneisyydestä.

Fuku-chanin roolin tekee loistavasti ja vailla maneereja suosittu TV-draamatähti Miyuki Oshima. Häntä katsellessa unohtuu tyystin se, että tässä nainen näyttelee miestä. Lempi ja hyväntahtoinen huumori lentelevät tässä japanilais-englantilais-italialaisessa yhteistuotannossa, joka luotsaa uusia tapoja tuottaa japanilaista indie-elokuvaa.

Eija Niskanen

Ohjaus ja käsikirjoitus: Yosuke Fujita. Tuotanto: Arai Naoko, Sabrina Baracetti, Adam Torel/Phan- tom Film, Klock Worx Company, The Third Window Films, Naniiro, Lighthouse Entertainment, TV Man Union, Digital One. Kuvaus: Yoshihara Ikeuchi. Leikkaus: Yoshisuke Hori. Pääosissa: Miyuki Oshima, Yoshiyoshi Arakawa, Asami Mizukawa. Kieli: Japani. HDCAM. Levitys: Tucker Films.


Huomaathan, että ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin tämän sivun Info-valikon alta.