Näytökset

Lauantai / Saturday 14.3. 21:00 Bio Rex


Sunnuntai / Sunday 15.3. 15:00 Andorra


On the Job 4288 × 2848

On the Job

Erik Matti, Filippiinit, 2013, 121 min, K-18

Kovaksikeitetty palkkatappaja etenee katujuhlan keskellä, hoitaa verisen tehtävänsä ja hankkiutuu autoon, joka kuljettaa hänet ja nuoremman kokelaan pois paikalta. Palkkiona on nippu rahaa ja vapaapäivä, mutta seuraavana iltana on palattava vankilaan, josta heitä on käytetty ulkona tappohommissa.

Kylmäveriset väkivallanteot ja korruptio linkittyvät maan ylimpiin poliittisiin johtajiin asti. Tappokuvion selvittely tuo törmäyskurssille väliin jäävän nuoren poliisin, periaatteellisen konstaapelin sekä jälkiä siivoamaan lähetetyt tappajavangit. Elokuva etenee mestarillisesti eri hahmojen näkökulmia vuorotellen ja punoo mukaan luottamuksen, vallan ja itseoikeutuksen teemoja. Vetävä kuvaus seuraa toiminnantäyteisiä tapahtumia Manilan realistisen kylmissä väreissä näyttäytyviltä takapihoilta luksuspalatseihin, eikä loppu lämmitä sydäntä.

Jenni Peisa

Ohjaus: Erik Matti. Käsikirjoitus: Michiko Yamamoto, Erik Matti. Tuotanto: John Paul E. Abellera. Kuvaus: Francis Ricardo Buhay III. Pääosissa: Piolo Pascual, Gerald Anderson, Joel Torre. Kieli: Tagalog, englanti. DCP. Levitys: The Festival Agency.

 

HUOM! Elokuvan esityspaikka on muuttunut!

Lauantaina 14.3. On the Job esitetään klo 21.00 Bio Rexissä. Sama lippu käy yhä esityspaikan muutoksesta huolimatta esitykseen.


Huomaathan, että ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin tämän sivun Info-valikon alta.