Näytökset

Lauantai / Saturday 14.3. 14:30 Dubrovnik


Sunnuntai / Sunday 15.3. 17:15 Dubrovnik


Small Garden 1921 × 1081

PIA Film Festival Presents

PIA Film Festival on 1970-luvulta saakka Japanissa toiminut aloittelevien nuorten elokuvantekijöiden foorumi, jonka kautta moni tunnettu ohjaajanimi on aloittanut uransa. Näihin kuuluvat mm. Shinya Tsukamoto, jonka uusin elokuva on ohjelmistossamme, sekä Suomessa Ruokala Lokin kuvannut Naoko Ogigami.

Vuodesta 1984 saakka PFF on avustanut festivaalilla palkittuja ohjaajia pitkän elokuvan teossa PFF Scholarship -ohjelmansa kautta. Esitämme valikoiman lyhytelokuvia – niin live-actonia kuin animaatiotakin – vuoden 2014 PFF-festivaalin kilpailusarjasta.

Eija Niskanen

Niagara (ナイアガラ)

Chie Hayakawa, 27 min, PFF Grand Prix, HDCAM

Mayumi on kasvanut lastenkodissa. 18-vuotiaana hän saa kuulla, että hänellä on koti dementoituneen isoäitinsä talossa, ja että hänen isoisänsä odottaa vankilassa kuolemantuomiota.

Day of the Kaiju (怪獣の日)

Kazuhiro Nakagawa, 30 min

Hallitus julistaa kaijun, hirviön nappaamisen Japanin rannikolta. Laittaako se turistikohteeksi vai onko se edelleen vaarallinen? Tokusatsu- eli erikoisefektielokuva saa uudelleenkäsittelyn.

Small Garden (小さな庭園)

Shunsuke Saito, 12 min, animaatio, HDCAM

Mandala, akvaario, solut – nämä ovat joitakin Saiton kauniista animaatiosta mieleentulevia kuvia.

Rappa (乱波)

Yuji Nakajima, 5 min, animaatio, HDCAM

Mustavalkoinen vauhdikas ninja-animaatio.


Huomaathan, että ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin tämän sivun Info-valikon alta.