Näytökset

Lauantai / Saturday 14.3. 20:30 Dubrovnik


Sunnuntai / Sunday 15.3. 19:15 Dubrovnik


SHIFT 5616 × 3159

SHIFT

Siege Ledesma, Filippiinit, 2013, 81 min

Siege Ledesman pienimuotoiseksi festarihitiksi noussut esikoisohjaus SHIFT on tarkkasilmäinen katsaus urbaanin nuorison iloihin ja suruihin. Punatukkainen ja räväkkä Estela (pop-tähti Yeng Constantino) työskentelee puhelinneuvonnassa, mutta tuntee olevansa hukassa. Iloa elämään tuo hauska ja komea työkaveri Trevor (Felix Roco). Vähitellen kaveruus syvenee ystävyydeksi ja niin ikään syvenevät Estelan tunteet. Trevor on kuitenkin kiinnostunut vain miehistä ja lopulta Estelan on selvitettävä mitä hän haluaa elämältään. Taustalle piirtyy Filippiinien raikas ja värikäs kaupunkimaisema, mutta elokuvan nostattamat kysymykset ovat universaaleja. SHIFT on kuin kirpeä karkki, jonka maku jää kielelle pitkäksi aikaa massan jo liuettua vatsaan.

Leena Eerolainen

Ohjaus: Siege Ledesma. Käsikirjoitus: Siege Ledesma. Tuotanto: Cinema One Originals/Out- post Visual Frontier. Pääosissa: Yeng Constantino, Felix Roco. Kieli: Filipino, tagalog. Bluray. Levitys: Outpost.


Huomaathan, että ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin tämän sivun Info-valikon alta.